Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δεδομένη η δυσπιστία του λαού, πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε ψήφο αλλαγής

Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας για τη δευτερολογία του, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις παρακολουθήσεις.

«Την δυσπιστία του λαού την έχετε δεδομένη και πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε ψήφο αλλαγής από τον ελληνικό λαό και απαλλαγής από το δικό σας καθεστώς», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας τη δευτερολογία του στη Βουλή.

«Δεν κάνατε καμία αναφορά στην υπόθεση παρακολούθησης Κουκάκη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν δώσατε απάντηση για το πόσους βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθείτε» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Εάν θέλετε να μιλήσω ακριβολογώντας ο κ. Γεραπετρίτης έκανε τον “ψόφιο κοριό” στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας».

«Γνωρίζατε ή όχι ότι ο κ. Κοντολέων θα έλεγε αισχρά ψέματα αναφορικά με το ότι ουδέποτε υπήρχε επισύνδεση στις επικοινωνίες του κ. Ανδρουλάκη, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας. «Εκείνη η συνεδρίαση ήταν το “θέατρο της απάτης”. Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Ανδρουλάκης συμμετέχει σε περιπτώσεις κατασκοπείας ή υβριδικού πολέμου. Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Έχετε το θράσος να μας κουνάτε το δάχτυλο…».

Περισσότερα σε λίγο…

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More