Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποδοχή «Τιτάνα» στον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης U17

Με τις αρμόζουσες τιμές υποδέχθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμος Πύργου τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο, τον Πυργιώτη αθλητή που αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17 στην Τουρκία στην κατηγορία των 71κ. στην ελληνορωμαϊκή, νικώντας τον σπουδαίο Ιρανό Μοχαμαντιάν με 6-5.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που έγραψε ξανά ιστορία με χρυσά γράμματα, σηκώνοντας σαν «Τιτάνας» την Ελλάδα αλλά και τον Πύργο στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όπως είχε κάνει άλλωστε και πέρυσι που έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στην ελληνορωμαϊκή U17, έτυχε θερμής υποδοχής στο Κλειστό Γυμναστήριο από τη δημοτική Αρχή Πύργου και τον κόσμο που έδωσε το παρών, λαμβάνοντας ένα μετάλλιο αλλά και τον συμβολικό κλάδο ελαίας από το δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο.

Μιλώντας για τον πρωταθλητή ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, έκανε λόγο για έναν «σύγχρονο Τιτάνα» που με τη δύναμη του μυαλού του κατέκτησε τη νίκη. Αναφερόμενος στο συμβολικό δώρο που προσέφερε, σημείωσε πως ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος πρεσβευτής των ελληνικών αξιών στην παγκόσμια σκηνή, ενώ του ευχήθηκε να είναι γερός και δυνατός, να «φέρει όλα τα χρυσά του πλανήτη στην Ελλάδα», προσθέτοντας τέλος πως ο Αρίωνας έχει ήδη γραφτεί στο στερέωμα των μεγάλων αστέρων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More