Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο από τον Κώστα Φιλιππίδη

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του Δήμαρχου Φλώρινας ανακοίνωσε ο Κώστας Φιλιππίδης πρόεδρος του ΟΕΝΕΦ.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αναφέρει μεταξύ άλλων: “Μέσα από την πολυετή μου εμπειρία και ενασχόληση με το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, μέσα από τις σπουδές μου σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, αλλά και μέσα από την πολυετή μου εθελοντική δράση και ενασχόληση με την κοινωνία των πολιτών, με όραμα και πίστη για τον τόπο μου, και με αποφασιστικότητα για να μην χαθούν και άλλες ευκαιρίες, αποφάσισα να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας και να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Φλώρινας”.

Επισημαίνει δε ακόμα πως, “ο Δήμος μας έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να αναδειχθεί σε μια σύγχρονη, πράσινη, φιλόξενη, δυναμική και βιώσιμη πόλη. Να λάμψει και να πρωταγωνιστήσει ξανά. Ο Δήμος μας μπορεί να αποτελεί πόλο βιώσιμης ανάπτυξης και εξωστρέφειας, αξιοποιώντας, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα κάθε διαθέσιμο ευρωπαϊκό και εθνικό πόρο.
Ο Δήμος μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η ψηφιακή εποχή ώστε να μπορεί να γίνει ένας έξυπνος Δήμος που συνδυάζει τεχνογνωσία με κοινωνική ευαισθησία, που προάγει και καλλιεργεί την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, την κυκλική οικονομία και την πράσινη ανάπτυξη για μια δίκαιη μετάβαση σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο.
Ο Δήμος μας πρέπει να μετατρέψει τις απειλές σε ευκαιρίες και να αναπτύξει ισχυρά αντανακλαστικά στις σημαντικές εξελίξεις σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More