Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Ολοκληρώνονται τα έργα αντιπλημμυρικης προστασίας

Το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης στην Τοπική Κοινότητα Τροπαιούχου του Δήμου Φλώρινας επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου, τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Τροπαιούχου Θεοχάρη Χαραβιτσίδη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελή Πηλείδη.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τμήμα του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία καθαρισμός τεχνικών Εθνικού – Επαρχιακού οδικού δικτύου Φλώρινας – Αμυνταίου 2020», το οποίο χωροθετείται εντός των διοικητικών ορίων των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου της Π.Ε. Φλώρινας, συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ ΣΑΕΠ 541/2020.

Τα έργα θα ενισχύσουν την αντιπλημμυρική προστασία του οδικού δικτύου ευθύνης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας.

Για το διάστημα κατά το οποίο θα εκτελούνται τα αντιπλημμυρικά έργα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εφιστά την προσοχή των οδηγών και παρακαλεί για την κατανόηση τους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More