Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Φρέναρε” τη Γιουνάιτεντ η Πάλας

 

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Premier League, οι “κόκκινοι διάβολοι” κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 90′ στο “Selhurst Park”, αλλά ο Ολίσε με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+1′) έκανε το 1:1 και σόκαρε τους “κόκκινους διαβόλους” που έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στα πρώτα δέκα λεπτά οι “κόκκινοι διάβολοι” έφτασαν κοντά στα καρέ της Πάλας, χωρίς να βρουν όμως κάποια αξιόλογη τελική. Στο 16′ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή, αλλά το φαλτσαριστό βολέ του Σο, από σέντρα του Μπισάκα, πέρασε άουτ. Στο 21′ ο Καζεμίρο βρήκε τον Άντονι, αλλά η λόμπα του Βραζιλιάνου εξτρέμ δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι ήταν μονίμως πίσω από την μπάλα και είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Ο Ράσφορντ στο 39′ εκτέλεσε φάουλ, αλλά δεν απείλησε τον Γκουαΐτα. Οι “αετοί” στο 40′ έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν. Σουτ του Εντουάρ εκτός περιοχής, απίθανη επέμβαση του Ντε Χέα, βρήκε και στο δοκάρι η μπάλα. Η Γιουνάιτεντ πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ. Ο Μπρούνο Φερνάντες υποδέχτηκε εντός περιοχής την παράλληλη μπαλιά του Έρικσεν και με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1:0 στο “Selhurst Park”.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ έιχε την κατοχή της μπάλας, εξακολουθούσε να ελέγχει την κατάσταση και έκανε διαχείρηση του υπέρ της σκορ. Προσπαθούσε η Πάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Ντε Χέα. Η Μάντσεστερ κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και έψαχνε ένα δεύτερο γκολ, που θα την έκανε να αισθάνεται πιο ασφαλής. Στο 75′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Κεφαλιά του Γκουέχι και φοβερή επέμβαση του κίπερ των “κόκκινων διαβόλων”. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι σόκαραν τη Γιουνάιτεντ, με το φανταστικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Ολίσε στο 90+1′! Έτσι, το ματς έληξε 1:1 και η Μάντσεστερ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΓΚΟΛ: 90+1′ Ολίσε / 43′ Μπρούνο Φερνάντες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 77′ Χιουζ / 47′ Μαρτίνες, 80′ Καζεμίρο
ΚΟΚΚΙΝΗ: –
ΔΟΚΑΡΙ: 40′ Εντουάρ

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουαΐτα, Κλάιν, Ρίτσαρντς, Γκουέχι, Μίτσελ, Ντουκουρέ (71′ Σλουπ), Χιουζ (84′ Μιλιβόγιεβιτς), Ολίσε, Ματετά (56′ Έζε), Ζαά, Εντουάρ (71′ Αγιού).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χάαγκ): Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο, Έρικσεν (82′ Φρεντ), Άντονι (69′ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέχορστ (69′ ΜακΤόμινεϊ).//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More