Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο φρουρός των φυλακών της Αγυιάς για την  εισαγωγή κινητών στο σωφρονιστικό κατάστημα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ο φρουρός των φυλακών της Αγυιάς που είχε συλληφθεί όταν εντοπίστηκε να “περνάει” κινητά τηλέφωνα στη φυλακή. Ο υπάλληλος έγινε αντιληπτός από συναδέλφους του, όταν τοποθέτησε τα κινητά τηλέφωνα σε συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να τα παραλάβουν κρατούμενοι.  

Ο 27χρονος κατηγορείται για δωροληψία υπαλλήλου σε βαθμό κακουργήματος  και για απόπειρα εισαγωγής κινητού τηλεφώνου σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ο συνήγορος του φρουρού, Γιάννης Ντερμανάκης επισήμανε ότι δεν ευσταθεί η κακουργηματική κατηγορία, καθώς δεν προκύπτει από κάπου ότι ο κατηγορούμενος έλαβε χρήματα. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους μη εξόδου από τη χώρα και την καταβολή χρηματικού ποσού 5.000. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «η πράξη του προήλθε από έντονες, άμεσες πιέσεις και απειλές και βρέθηκε σε αυτή την ευάλωτη θέση που έφερε το αποτέλεσμα αυτό», σύμφωνα με το συνήγορό του.   

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More