Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζάκυνθος: Με χαμόγελα, ευχές και κεράσματα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Aντιπεριφέρειας

Παρουσία πολλών κατοίκων της Ζακύνθου, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε χθες στις 7 το απόγευμα η φωταγώγηση του, ύψους κάτι περισσότερο των δέκα μέτρων, Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας.

Την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα έκανε η αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Κ. Μοθωναίου, με την πολύτιμη βοήθεια των παιδιών που βρέθηκαν στην λαμπρή εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ακούσθηκαν τα πατροπαράδοτα κάλαντα και πολλές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τρεις φιλαρμονικές, του Δ. Ζακύνθου, των Αλυκών και των Αρτεμισίων, από τη Χορωδία της Φανερωμένης και της Μαντολινάτας Ζακύνθου ενώ υπήρχε κέρασμα με λουκουμάδες και κρασί.

Η αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο έλατο που φωταγωγήθηκε, είναι δωρεά του Δασαρχείου Περτουλίου, και προέρχεται από ειδικό πάρκο στο οποίο φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων κάνουν τις μελέτες τους. Μόλις μεγαλώσουν τα συγκεκριμένα δέντρα προσφέρονται για εορταστικούς σκοπούς σε δημόσιες Υπηρεσίες, σχολεία κλπ.

Συνεπώς, τόνισε ούτε χρήματα δαπανήθηκαν, ούτε το περιβάλλον “πληγώνεται”. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον στολισμό του δέντρου χρειάστηκαν δύο ημέρες, ωστόσο το αποτέλεσμα ικανοποίησε και ευχαρίστησε τόσο τους υπαλλήλους που κόπιασαν, όσο και τους πολίτες που βρέθηκαν στην τελετή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More