Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυτιλήνη: Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Νεάπολης “μυεί” μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των εορτών

Στην καρδιά της Νεάπολης Μυτιλήνης, το Olympico Fun Park φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο χωριό που άνοιξε τις πύλες του στις 2 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια, ξωτικά, τάρανδοι, από ανακυκλώσιμα υλικά, και ο Αϊ Βασίλης δημιουργούν μια ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικης μαγείας.
Επίσης δεν λείπουν τα snack και τα γλυκά, όπως τα churros και οι βάφλες και το σπίτι της σοκολάτας.
Με έναν χώρο γεμάτο ζωντανές εκδηλώσεις, το Olympico Fun Park γίνεται το επίκεντρο της χαράς για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας ατελείωτη μαγική διασκέδαση. Η Χριστουγεννιάτικη αγορά, με τα ξύλινα σπιτάκια, προσθέτει μια αίσθηση παραμυθένιας ατμόσφαιρας.

Η κα Φερενίκη Τσαμπαρλή, εικαστικός, είπε ότι τα παιδιά ενθουσιάζονται…”βλέπεις την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους που άγγιξαν έστω για λίγο το χωριό του Άγιου Βασίλη”.

Όσο για τα γράμματα των μικρών μας φίλων στον Αϊ Βασίλη είναι… απίστευτα! Του υπόσχονται ζαχαρωτά και του ζητούν για αντάλλαγμα από σαμπουάν για τον μπαμπά, μέχρι αυτοκινητάκια και φορτηγά για τα ίδια αλλά και για τους αγαπημένους τους φίλους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More