Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ορεστιάδα: Κατέρρευσε 63χρονος χορευτής στις εκδηλώσεις “Φανούρεια 2022”

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας από τον αιφνίδιο θάνατο 63χρονου χορευτή, μέλους του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», που συμμετείχε στις εκδηλώσεις “Φανούρεια 2022” που διοργάνωσε ο ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης “To Κρασοχώρι”. Κατά την διάρκεια της τελευταίας ημέρας των εκδηλώσεων και μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο 63χρονος άντρας, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της συζύγου του, που ήταν και εκείνη μέλος του ίδιου συλλόγου.

Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, αγαπούσε τον χορό και συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

“Σήμερα η οικογένεια του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών θρηνεί τον Γιώργο μας, την ψυχή του συλλόγου που δεν είναι πια μαζί μας.
Φίλοι και μέλη του συλλόγου αποχαιρετούν έναν αξιαγάπητο και γλυκό άνθρωπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Κοιμητήρια Κομοτηνής.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί τη συγκέντρωση χρημάτων στο Σύλλογό μας, τα οποία θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της περιοχής μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More