Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάμος: Επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γ. Κεφαλογιάννη την Τετάρτη – Ακολουθούν και άλλες αφίξεις κυβερνητικών στελεχών

Επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών ξεκινούν από την Τετάρτη στη Σάμο. Την Τετάρτη 15 Μαΐου το νησί επισκέπτεται ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης. Θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με κομματικά στελέχη, αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους σωμάτων ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, πρώτος σταθμός επίσκεψής του θα είναι το γραφείο του Βουλευτή νομού Σάμου Χριστόδουλου Στεφανάδη, όπου θα κάνει δηλώσει στα ΜΜΕ. Στην συνέχεια θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Σάμου Ευσέβιο, αργότερα θα συναντηθεί με το Δ.Σ του Επιμελητηρίου και στις 14:20 θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Σάμου. Στις 14:40 θα μεταβεί στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου και στις 15:10 στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου στις 15:40 και στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου στις 16:00. Στις 17:30 ο κ. Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Δυτικής Σάμου. Το απόγευμα, στις 19:30 θα επισκεφθεί τους Μυτιληνιούς και η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στις 20:30 με επίσκεψη στο Πυθαγόρειο.

Επίσης, την Παρασκευή 17 Μαΐου θα επισκεφτούν την Σάμο, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας και ο βουλευτής Ν.Δ Στέλιος Πέτσας, ενώ την επόμενη Παρασκευή 24 Μαΐου θα βρεθεί στο νησί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More