Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δρέπανο: Πρεμιέρα για το 1ο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, Kitefoil και ΤΤ:R

Με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές και με πάνω από 70 συμμετοχές από 10 και πλέον πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας, το Δρέπανο θα φιλοξενήσει από σήμερα έως και τις 4 Σεπτεμβρίου το 1ο OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R, by Coffee Island.

Οι διοργανωτές έδωσαν συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους φίλους του αθλητισμού από την περιοχή μας να δώσουν «παρών» σε μια μεγάλη γιορτή, που πέραν του αγωνιστικού σκέλους, θα περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις, συναυλίες και πολλά χάπενινγκς.

Είναι η πρώτη φορά που γίνονται αγώνες τέτοιου επιπέδου στην Ελλάδα με στόχο να συσταθεί η Ολυμπιακή ομάδα, που θα ταξιδέψει στο Παρίσι, ενώ οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 80.

Όμως δεν είναι μόνο το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι και οι παράλληλες δράσεις που «κουμπώνουν» με την περίοδο που διανύουμε και τις υψηλές θερμοκρασίες. Η αρχή γίνεται σήμερα, καθώς από τις 17.00 θα έχουμε το εναρκτήριο πάρτι με τον DJ Κωνσταντίνο Γεωργίου. Αύριο το…μενού περιλαμβάνει απογευματινό πάρτι (18.30) από τους Burger Project και τη μεγάλη συναυλία με τους Onirama (20.30).

To Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει Mr Panos και Jovolos (11.00-14.30), Andy’s (14.30-16.30), Ηeavy Pins (16.30-18.30), Nico Diamantopoulos (18.30-20.30), Ms Lefki (20.30-22.30), CJ Jeff (20.30). Τέλος την Κυριακή έχει προγραμματιστεί για το φινάλε συναυλία με τη Μαρίζα Ρίζου, που θα αρχίσει στις 19.00.

Σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά και η πρόσβαση για να παρακολουθήσουν οι φίλοι των θαλασσίων σπορ τους αγώνες η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών με το Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More