Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής από γονείς και εκπαιδευτικούς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πλωμαρίου

Σε μια πρωτότυπη και ουσιαστική κίνηση προς όφελος των παιδιών προχώρησε η εκπαιδευτική κοινότητα του 3ου δημοτικού σχολείου Πλωμαρίου Λέσβου .

«Ο σύλλογος γονέων του 3ου δημοτικού σχολείου Πλωμαρίου και οι εκπαιδευτικοί του, θέλοντας να συμβάλλουν στην κυκλοφοριακή αγωγή των μελλοντικών πολιτών του Πλωμαρίου, προχώρησαν στην κατασκευή ενός πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στο προαύλιο χώρο του σχολείου”, σημειώνει ο Ανδρέας Βαρβαγιάννης, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο κ. Βαρβαγιάννης, «οι εκπαιδευτικοί του 3ου δημοτικού σχολείου Πλωμαρίου, δουλεύουν ένα πρόγραμμα για την κυκλοφοριακή αγωγή. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι η δημιουργία ενός τέτοιου πάρκου στο σχολείο θα βοηθήσει στην πράξη τους εκπαιδευτικούς να κάνουν το μάθημά τους, στην προσπάθεια να μάθουν τα παιδιά μας να είναι ασφαλή στους δρόμους που κινούνται».

Και βέβαια οι καινοτομίες του σχολείου δε σταματούν εκεί, «έχουμε διαμορφώσει σχολικό κήπο, ψηφιακή βιβλιοθήκη , ασφαλής χώρους για να αθλούνται τα παιδιά μας», συμπληρώνει ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Πλωμαρίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More