Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σουάρες: «Δεν έχω ξαναδεί τον Μέσι να κλαίει»

 

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε δηλώσεις σχετικά με την φιλία του με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, την αποχώρηση και των δυο από την Μπαρτσελόνα αλλά και την ονειρεική συνεργασία που είχαν με τον Νεϊμάρ.

Ο Λουίς Σουάρες, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “Star+” , στην οποία μίλησε για την φιλία του με τον Λιονέλ Μέσι, που είναι αληθινή, για την δύσκολη περίοδο του Αργεντίνου κατά την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, αλλά και πως η συνεργασία των δυο με τον Νεϊμάρ στους “μπλαουγκράνα” ήταν ιδανική και ήταν όλοι χαρούμενοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, ο Λίο είχε στεναχωρηθεί πολύ, δεν τον έχω ξαναδεί να κλαίει όπως τότε στην Μπαρτσελόνα, τον πλήγωσε. Είχα αμφιβολίες για το που πηγαίνω, αλλά τελικά ήμουν χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα είπα στον Λίο ότι ο μόνος μου στόχος είναι η νίκη, όχι να πάρω την θέση κάποιου. Κατάλαβε ότι αυτό που έλεγα ήταν ειλικρινές και έτσι ξεκίνησε η φιλία μας».

Για την συνεργασία με τον Νεϊμάρ: «Εγώ, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ ήμασταν χαρούμενοι για γκολ που έβαζε ο ένας από τους τρεις μας. Με βοήθησαν να κερδίσω το Soulier d’Or (Χρυσό Παπούτσι). Ο Λίο με άφηνε να εκτελώ τα πέναλτι ή μου έδιναν ασίστ. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας, ήμασταν χαρούμενοι και όλη η ομάδα το έβλεπε», κατέληξε ο Σουάρες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More